uw specialist voor gezicht, lichaam & geest

De salon

Bent u op zoek naar een moment voor u zelf waarbij u even tot rust wilt komen, lekker wilt ontspannen en een deskundig advies krijgt op het gebied van huidverbetering?
Dan verwelkomen Nikkie, Inge, Shelly, Lindsay & Susanne u graag bij Nikstar Beauty & Lifestyle. U kunt ons vinden aan de rand van het centrum van Sittard op de Odasingel 58

Onze Visie:
* Onze klanten voorzien van een optimale huidconditie
* Werken met passie voor ons vak
* Compassie hebben met mensen
* De beste producten tegen de beste prijs
* Thuisgevoel creëren

Wij bieden diverse behandelingen, workshops en arrangementen aan.
U kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van alle Dermalogica producten en alle soorten kadobonnen.

team nikstar 10
Ons team van links naar rechts; Lindsay Tokaya, Susanne Niederberger-Kokkelmans, Nikkie Roeters-Muyrers, Shelly Visser & Inge Mens-Princen.

Wie zijn wij?

Graag willen wij ons even voorstellen. Wij zijn Nikkie Roeters-Muyrers, Inge Mens-Princen, Shelly Visser, Lindsay Tokaya & Susanne Niederberger-Kokkelmans.
Begin 2008 heeft Nikkie Roeters-Muyrers Nikstar Beauty & Lifestyle opgericht.
Nikkie is klein begonnen op een slaapkamer in haar toenmalige woonhuis aan de Odasingel. Ze maakte flyers en bracht deze rond in de omgeving van de Odasingel, Baandert, Overhoven, Centrum om te beginnen… Diezelfde avond kreeg ze al meteen telefoontjes voor afspraken. Dat was de start en het mooie begin van Nikstar Beauty & Lifestyle.
Eind 2009 is Inge Mens-Princen de moeder van Nikkie ook bij Nikstar Beauty & Lifestyle komen werken. In 2011 hebben we het kamertje aan de Odasingel ingeruild voor het gehele pand aan de Odasingel. Op dat moment is het omgetoverd tot een beauty-huis waar het primaire doel is het realiseren van een zo optimale huidconditie door middel van een combinatie van topproducten van Dermalogica en de huidcoaching door Inge & Nikkie.
Nikstar gaat met de tijd mee. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwe technieken op beautgebied om zo iedereen een behandeling op maat te kunnen bieden. We worden daarbij ondersteund door onze huisleverancier Dermalogica.
Zij bieden ons een groot scala aan trainingen en workshops, met als doel ervoor te zorgen dat wij niet alleen meer (theorie en praktijk) huidkennis vergaren, maar ook ons kunnen ontwikkelen tot experts binnen ons vakgebied.
Begin 2016 is ons team nog groter geworden, we kregen er namelijk niet een maar twee toppers bij! Namelijk Shelly Visser & Lindsay Tokaya, hierdoor kunnen wij jullie nog beter van dienst zijn, kunnen wij jullie meer bieden en ons steeds meer verbeteren en vernieuwen in alle laatste nieuwe snufjes op het gebied van beauty.
Begin 2017 is ons team opnieuw uitgebreid, een nieuwe topper erbij geweldig. Susanne Niederberger-Kokkelmans is ons team komen versterken.

team nikstar 6

Tot snel in de salon! Liefs Nikkie, Inge, Shelly, Lindsay & Susanne

15534741_896051140536479_4406202091358388224_n
Nikkie Roeters-Muyrers
All-Round Schoonheidsspecialist
Gediplomeerd Permanent Make-up Artist
Meso-Gun Injectables Specialist
Visagist
Huidcoach

inge
Inge Mens-Princen
Schoonheidsspecialist
Huidcoach

shelly
Shelly Visser
All-Round Schoonheidsspecialist
Wimper Stylist
HD Brow Stylist
Wimperlifting Specialist
Pedicure
Huidcoach

14717364_1282372395126337_6997602551071768576_n
Susanne Niederberger-Kokkelmans
All-Round Nagelstyliste
Schoonheidsspecialist
Huidcoach