Tel: 046-4266915

Bio Surface Peel Behandeling

BioSurface Peel Dermalogica

Wat houdt de BioSurface Peel in?

Wil je een super boost voor jouw huid? De BioSurface Peel van Dermalogica zorgt ervoor dat je mooie, nieuwe huidcellen eerder tevoorschijn komen. Het resultaat is een mooie, nieuwe, gladde en egale huid. Het is een nieuwe peeling die een stapje verder gaat dan de EA35 peeling. Het is de sterkste peeling behandeling van Dermalogica en wordt aangebracht in 4 stappen. De 4 stappen bestaan uit voorbereiden, verzachten, daadwerkelijke peeling en de neutralisatie.

Waarom kiezen voor BioSurface Peeling?

Chemische peelings zijn één van de meest populaire behandelingen omdat ze zeer positieve effecten hebben op de huid. Een traditionele chemische peeling kan de huidbarriére echter flink beschadigen en heftige bijwerkingen veroorzaken (zoals ernstige roodheid, zwellingen en littekenvorming). In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij BioSurface peeling niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarriére te schaden. Hierdoor is geen hersteltijd nodig. Integendeel, je huid zal er gezond uitzien en zacht aanvoelen.

Wat is het resultaat?

* De huid zal gladder en zachter gaan aanvoelen
* Geeft een verbetering van de huidstructuur
* Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
* Helpt acne te verminderen
* Vermindert onzuiverheden
* Stimuleert de aanmaak van collageen
* Maakt de huidskleur egaler en frisser
* Oppervlakkige pigmentvlekken vervagen
* Beschadiging door de zon wordt aangepakt
* Huidveroudering wordt aangepakt

Hoe werkt het?

BioSurface peeling is ontworpen om samen te werken met de huid in plaats van deze tegen te werken. De BioSurface peeling zal de doffe, bovenste huidlagen op een veilige manier verwijderen waardoor de huid zich vernieuwd. Dit resulteert in een gezonde, stralende huid.

Stap 1: Salicylzuur, een krachtig betahydroxyzuur, helpt bij het oplossen van overtollig talg en dode huidcellen

Stap 2: Krachtige plantaardige enzymen lossen de huidcellen op waardoor actieve ingredienten beter in de huid kunnen doordringen.

Stap 3: Extreem actieve, gladmakende zuren dringen diep in de huid waardoor exfoliatie op het hoogst niveau haalbaar is.

Stap 4: Kalmerende plantenextracten verminderen roodheid en helpen irritatie te verminderen en voorkomen, waarna het herstelproces kan starten.

Nazorg Instructies

Hoeveel behandelingen er gemiddeld nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken is mede afhankelijk van de huidconditie, het soort huidprobleem en de mate waarin de nazorg instructies worden opgevolgd. Idealiter wordt een kuur gevolgd van 3 tot 6 behandelingen en gedurende een periode van 3 tot 12 weken, aangevuld met een onderhoudsbehandeling per jaar.

Direct na de BioSurface peeling behandeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigment zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldig nazorg advies dat je van ons zult ontvangen.

Mag ik de BioSurface peeling ondergaan?

Wij zullen aan de hand van en Consulation Card en een Face Mapping huidanalyse bepalen of jouw huidconditie geschikt is voor de BioSurfae Peel. Over het algemeen is de peeling het meest effectief in te zetten bij het behandelen van de volgende huidcondities: Ruwe huid, tekenen van zonschade, fijne lijntjes en rimpels, onzuiverheden, verstoppingen en (hyper)pigmentatie.

Vraag & Antwoord

Als ik het resultaat van de peeling wil behouden, hoeveel behandelingen heb ik dan nodig?

Voor een maximaal effect wordt een kuur van 3 tot 6 behandelingen geadviseerd. Het aantal behandelingen hangt mede af van de huidconditie en eventuele huidproblemen. Om het gewenste resultaat te behalen kunnen er eventueel meerdere kuren gedaan worden.

Wat moet ik doen ter voorbereiding op de BioSurface Peel?

Als uit het intakegesprek blijkt dat je in aanmerking komt voor de BioSurface Peel, dan zullen wij een advies samenstellen afgestemd op jouw huidconditie. Als algemene regel geldt dat er gestopt dient te worden met huidverdunnende medicijnen (zoals Retin-A en Renova) tenminste 48 uur voorafgaand aan de behandeling en gedurende het algehele behandelproces.

Ik gebruik op dit moment Isotretinoine ( Roaccutane). Kan ik de BioSurface peeling ondergaan?

Nee, om de BioSurface peeling te ondergaan dien je minstens 6 maanden gestopt te zijn met het gebruik van dit medicijn.

Ik ben zwanger, kan ik nu een BioSurface peeling ondergaan?

Nee, de huid kan tijden de zwangerschap namelijk zeer heftig reageren op de hoge concentraties zuren die de BioSurface peeling bevatten.

PRIJZEN:
BioSurface Peeling Dermalogica behandeling kost € 85,- | 45 minuten
Een kuur van 3 behandelingen kost € 239,- (normaal € 255,-)
Een kuur van 6 behandelingen kost € 459,- (normaal € 510,-)

Als u meer informatie wilt of u bent geinteresseerd in deze behandeling neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek.
biosurfacepeel