Tel: 046-4266915

Gezichtsbehandelingen

 

Bij Nikstar Beauty & Lifestyle heb je de keuze uit verschillende gezichtsbehandelingen.

Dermalogica

Dermalogica: Jouw huid in topconditie krijgen én houden..

Met behulp van het merk Dermalogica hebben wij als gecertificeerde specialisten voor ieder huidprobleem een oplossing. We geven je door middel van een facemapping (uitgebreide huidanalyse) inzicht in jouw persoonlijke huidverzorgingsbehoeften. Door je huid uitgebreid te analyseren alvorens aan de schoonheidsbehandeling te beginnen, kunnen we deze specifieker verzorgen. We verzekeren ons zo alleen te werken met producten die zijn afgestemd op jouw eigen huidtype en huidconditie. Het gevolg van deze methode? Betere en snellere resultaten en de belofte dat je hetgeen gebruikt wat jouw huid nodig heeft!

Schoonheidsbehandelingen op maat

Een gepersonaliseerde behandeling die iedere keer weer anders is!

Werkend volgens de visie van Dermalogica krijgt jouw schoonheidsbehandeling een flexibel karakter. In overleg bepaal je waar wij de meeste aandacht aan zullen besteden. Zo wordt er rekening gehouden met wat jouw huid nodig heeft en wordt de behandeling geheel ingevuld naar jouw eigen wensen & behoeften.

Wij bieden doeltreffende behandelingen en producten voor de volgende huidproblemen:
* huidveroudering
* overgevoelige huid
* acné
* pigmentverstoringen
* tiener huid

Huidverbeterende Behandelingen

Er zijn verschillende specifieke doelgerichte behandelingen voor nog beter resultaat te boeken:

Anti-Aging Gezichtsbehandeling Age Smart
De AGE Smart gezichtsbehandeling wordt aanbevolen bij de droge, gedehydrateerde, zonbeschadigde, rijpere of voortijdig verouderde huid Ook wanneer je bezorgd bent over voortijdige huidveroudering, kun je kiezen voor deze intensieve, herstellende behandeling.
De aanmaak van collageen neemt af naar mate we ouder worden. Vanaf ons 30ste levensjaar verliezen we ongeveer 1% collageen per jaar. Dit betekent dat het herstelproces van de huid verminderd wordt. Ook de elasticiteit neemt af. Leeftijds-gerelateerde huidveranderingen zijn het resultaat van genetische veranderingen en het effect van schadelijke invloeden van buitenaf op de huid. Hoewel beide invloed hebben op de structuur en functie van de huid, zijn het vooral de invloeden van buitenaf die de meest zichtbare huidveroudering veroorzaken.
Welke zichtbare veranderingen zien we bij de veranderingen van de huid:
-Toename van rimpels.
-Verlies van stevigheid en elasticiteit van de huid.
-Het dunner worden van de vaatwandjes.
-De dikte van de huid neemt af.
-De huid houdt minder goed vocht vast.
-Verwijde vaatjes worden steeds meer zichtbaar.
-Hyperpigmentatie en andere huidverkleuringen.
Deze behandeling is bij uitstek geschikt bij een droge of vermoeide huid. Uw huid is na afloop zichtbaar steviger en gladder en ziet er weer fris uit.
Het AGE Smart systeem bestrijdt de processen die een grote rol spelen in huidveroudering en stimuleert de collageenproductie, om zo de elasticiteit van de huid te verbeteren.
Er zijn 2 keuzes qua Anti-Aging gezichtsbehandelingen:

* ANTI-AGING AGESMART60 | 60 minuten gezichtsbehandeling (€ 64,50): .
De volgende handelingen komen voor bij deze gezichtsbehandeling: dubbele reiniging, epileren/waxen wenkbrauwen, FaceMapping, Exfoliatie, Vapozone, dieptereiniging, Multivitamine masker, oogcrème, afsluitende dag of nachtcrème.
* ANTI-AGING AGESMART90 | 90 minuten gezichtsbehandeling(€ 84,50):
De volgende handelingen komen voor bij deze gezichtsbehandeling: dubbele reiniging, epileren/waxen wenkbrauwen, FaceMapping, Exfoliatie met Ampul Multivitamin Power exfoliant of Accelarattor 35, vapozone, dieptereiniging, uitgebreide Massage, Multivitamine masker, Oogcreme, afsluitende dag of nachtcrème.

Naast de behandelingen in de praktijk, is het aan te raden om de producten van de AGE Smart lijn ook thuis te gebruiken. Dit voor een optimaal resultaat. Welke producten voor jou geschikt zijn kun je het beste met jouw huidcoach bespreken.

Kalmerende UltraCalming Treatment
Dit is een kalmerende gezichtsbehandeling is vooral geschikt voor de allergische, onrustige, hormonale tot zeer gevoelige huid. Denk hierbij ook aan een huid met rode vlekjes, ontstekingen en jeuk. Het vermindert de roodheid, irritatie, blaasjes, pukkeltjes en de jeuk. Heeft u last van couperose of rosacea? Dan is deze behandeling ook voor u geschikt!
Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en alle producten zijn niet-comedogeen; de poriën worden niet verstopt. Ze bevatten geen afsluitende minerale oliën, noch lanoline, gedenatureerde alcohol en chemische geur- en kleurstoffen. Dermalogica is sterk gericht op huidverbetering op zowel korte als lange termijn. De gezichtsbehandeling brengt uw huid weer in balans. De huid wordt gekalmeerd en optimaal beschermd en de weerbaarheid wordt hierdoor verhoogd.
Er worden tijdens de behandeling hoogwaardige werkstoffen gebruikt:
Natuurlijke mineralen zorgen ervoor dat de roodheid vermindert.
Kalmerende plantenextracten zorgen ervoor dat de aanwezige gevoeligheid zoveel mogelijk verminderd wordt.
Het gebruik van algen en kamille minimaliseert wallen onder de ogen.
Aloë Vera zorgt ervoor dat de vochtbalans van uw huid wordt verbeterd.
Een zacht reinigend masker met kalmerende plantenextracten wordt gebruikt voor de verzachting en vermindering van de gevoeligheid van de huid.
Na de gezichtsbehandeling wordt er een moisturizer aangebracht die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid. Deze moisturizer vormt een fluweelzacht beschermlaagje op de huid, om deze te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit UltraCalming™ Complex bevat kalmerende plantenextracten die niet alleen de aanwezige gevoeligheid van de huid zullen verminderen, maar tevens toekomstige gevoeligheid zoveel mogelijk voorkomen. De huidbarrière wordt hierdoor versterkt.
Er zijn 2 keuzes qua kalmerende Ultra-Calming behandelingen:

* KALMEREND-ULTRACALMING60 | 60 minuten behandeling (€ 54,50)
De volgende handelingen komen voor bij deze gezichtsbehandeling: Dubbele kalmerende reiniging, epileren/waxen wenkbrauwen, FaceMapping, milde exfoliatie, Vapozone, dieptereiniging, kalmerend masker, afsluitende dag of nachtcrème.
* KALMEREND-ULTRACALMING90 | 90 minuten behandeling (€ 79,50)
De volgende handelingen komen voor bij deze gezichtsbehandeling: Dubbele kalmerende reiniging, epileren/waxen wenkbrauwen, FaceMapping, milde exfoliatie, vapozone, dieptereiniging, uitgebreide Massage, kalmerendmasker, afsluitende dag of nachtcrème.

Naast de behandelingen in de praktijk, is het aan te raden om de producten van de Ultracalming lijn ook thuis te gebruiken. Dit voor een optimaal resultaat. Welke producten voor jou geschikt zijn kun je het beste met jouw huidcoach bespreken.

Acné – MediBac
Dit is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Deze is vaak ook het meest opvallend en daardoor extra vervelend. We willen je heel graag helpen bij het aanpakken van dit probleem! We kunnen je niet de garantie geven dat je acné volledig zal verdwijnen omdat de oorzaak van heel veel factoren afhankelijk kan zijn. Wat we je wel kunnen garanderen is dat als je ons behandelplan volgt je huid er absoluut op vooruit zal gaan. We kunnen je dan ook met trots zeggen dat we al heel veel mensen van hun acné af hebben geholpen.

Dermalogica heeft speciaal voor acné de lijn MediBac ontwikkeld. Deze producten maken door de unieke ingrediënten een einde aan acné bij tieners, maar ook bij volwassenen.
Wanneer je acné hebt is het van groot belang om de huid te laten behandelen, indien nodig in kuurverband. Door de intensieve reinigingen, peelings en vitamines tijdens de behandelingen worden bacteriën gedood en voorkom je dat de poriën opnieuw verstopt raken. Puistjes en verstopte poriën worden op een professionele manier verwijderd zodat je geen littekens zult krijgen. De eerste stap naar verbetering is de huid te helpen weer in balans te komen.

Naast de behandelingen in de praktijk, is het aan te raden om de producten van de MediBac lijn ook thuis te gebruiken. Dit voor een optimaal resultaat. Welke producten voor jou geschikt zijn kun je het beste met jouw huidcoach bespreken. Alleen met deze combinatie zul je een optimaal resultaat krijgen. Veel cosmetica merken gebruiken voor acné agressieve bestanddelen in de producten waardoor het soms zelfs kan verergeren.

Tijdens onze intake zullen we alle mogelijke oorzaken bespreken en zullen we samen een zorgvuldig behandelplan opstellen.

* ACNÉ-MEDIBAC60 | 60 minuten acné behandeling (€ 54,50)
Intake, Dubbele intensieve reiniging, epileren/waxen wenkbrauwen, FaceMapping, sterke exfoliatie, Vapozone, dieptereiniging verwijderen onzuiverheden, kalmerend/zuiverend masker, afsluitende dag of nachtcrème.
ACNÉ-MEDIBAC30 | 30 minuten acné behandeling (€ 32,50)
Intake, Dubbele intensieve reiniging, FaceMapping, sterke exfoliatie, Vapozone, dieptereiniging verwijderen onzuiverheden, afsluitende dag of nachtcrème.

* Kuur 6 x Acné-MediBac behandeling van 60 minuten (€ 325,00) met GRATIS MediBac skinkit twv €52,90

Hyperpigmentatie – Powerbright
Heb je last van pigmentvlekken (hyperpigmentatie)?

De PowerBright behandeling en producten van Dermalogica pakken oppervlakkige pigmentvlekken aan.
PowerBright bevat krachtige ingrediënten zoals oligopeptides, niacinamide en zincglycinaat die helpen bij het controleren van de melanineproductie en hyperpigmentatie. Daarnaast helpen exfoliërende ingrediënten zoals pompoen enzymen om de huid te verzachten en de kleur egaler te maken. Met PowerBright behandelen we voornamelijk oppervlakkige pigmentvlekken die in de opperhuid (bovenste huidlaag) zitten.

Waardoor worden pigmentvlekken veroorzaakt?
Hyperpigmentatie wordt voornamelijk veroorzaakt door ontstekingsreacties in de huid. Een goed voorbeeld hiervan zijn acne en hormonale invloeden. Daarnaast spelen genen, stress en chemicaliën een rol. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan deze factoren, maken de pigmentcellen in onze huid melanine (pigment) aan. Wanneer de huid overmatig wordt blootgesteld aan UV-stralen of wanneer we hormonale schommelingen (zwangerschap en anticonceptiepil) ondervinden raakt de melanineproductie verstoord. Melanine hoopt zich op waardoor ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige teint ontstaan.

Behandelen pigmentvlekken
Het behandelen van hyperpigmentatie is een meer-fasen proces. Hyperpigmentatie veroorzaakt door zonschade is gemakkelijker te behandelen dan pigmentvlekken die veroorzaakt zijn door hormonale invloeden. Het gebruik van de verhelderende en exfoliërende producten van PowerBright zijn daarbij heel belangrijk. Deze producten helpen bij het behandelen van bestaande pigmentvlekken en het voorkomen van nieuwe. De krachtige exfoliatie van Dermalogica zorgt voor een egale teint.

Naast de behandelingen in de praktijk, is het aan te raden om de producten van de PowerBright lijn ook thuis te gebruiken. Dit voor een optimaal resultaat. Welke producten voor jou geschikt zijn kun je het beste met jouw huidcoach bespreken.

* PIGMENTATIE-POWERBRIGHT60 | 60 minuten behandeling (€54,50)
Intake, Dubbele verhelderende reiniging, epileren/waxen wenkbrauwen, FaceMapping, sterke exfoliatie, Vapozone, dieptereiniging verwijderen onzuiverheden, verhelderend masker, afsluitende verhelderende dag of nachtcrème.

* PIGMENTATIE-POWERBRIGHT KUUR 6 behandeling van 60 minuten (€ 325,00) met GRATIS PowerBright skinkit twv €49,90

Tiener Huid – Clear Start
Deze lijn van Dermalogica is speciaal ontwikkeld voor de tienerhuid. Vaak wordt de huid in de leeftijd van 11-18 wat onrustig, je krijgt last van puistjes en verstoppingen. Om deze huid op een milde maar zeer effectieve en verantwoorde wijze te behandelen gebruiken wij hiervoor de lijn Clear Start van Dermalogica. Deze ingrediëntenformules zijn mild voor de huid waardoor ze de huid niet uitdrogen en toch krachtig om puistjes tegen te gaan.
Tijdens de Clear Start behandelingen krijg je tips en advies hoe je je huid het beste kunt verzorgen.

TEENAGE CLEAR START 30 (t/m 18 jaar)| 30 minuten behandeling (€29,50)
Reinigende gezichtsbehandeling.

Dubbele Reiniging, Exfoliatie, Vapozone, Verwijderen onzuiverheden, afsluitende dag of nachtcreme.

TEENAGE CLEAR START 60 (t/m 18 jaar)| 60 minuten behandeling (€39,50)
Een uitgebreide gezichtsbehandeling voor optimaal resultaat.

Dubbele Reiniging, Epileren/Waxen Wenkbrauwen, Exfoliatie, Vapozone, Verwijderen Onzuiverheden, Masker, Afsluitende dag of Nachtcreme.

*exfoliatie: Een soort peeling om dode huidcellen grondig te verwijderen. De huid wordt lekker zacht en egaal, zodat werkstoffen tijdens de behandeling optimaal worden opgenomen.

BASIC BEHANDELINGEN:
Alle huidverbeterende basic behandelingen bij Nikstar Beauty & Lifestyle gaan uit van hetzelfde startpunt: Intake, Dubbele Reiniging & Facemapping. Ook sluiten wij iedere huidverbeterende behandeling af met een passende Dag- of Nachtverzorging. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende Toppings uit ons menu afhankelijk van de tijdsduur die je kiest heb je de mogelijkheid verschillende handelingen te kiezen. Wij kijken samen naar de huid, geven advies en zullen uitvoerig jouw wensen en behoeften bespreken zodat we jou een behandeling op maat kunnen geven precies hoe jij deze wenst te ontvangen:

PROSKIN30 BASIC BEHANDELING | 30 MINUTEN € 29,50
Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. De behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de Professional-Only producten.
Intake, Dubbele Reiniging, Face Mapping, Dag/Nachtverzorging zit in iedere behandeling inbegrepen.

Keuze uit 2 Toppings uit onderstaand menu:

• Epileren/waxen wenkbrauwen
• Waxen bovenlip en/of kin en/of wangen
• Verven Wenkbrauwen en/of Wimpers
• Mild, Medium of Sterke Exfoliatie
• Peeling
• Vapozone (stomen)
• Verwijderen onzuiverheden / gerstekorrels
• Gezichtmassage
• Schouder en Halsmassage
• IonActive Serum met Masker & Handmassage
• OogMasker & Oogcreme
• Apparatuur inzet in overleg
• Serum/Booster met Cupping Massage Gezicht
• Spray-Tan gezicht hals decollete (Marc Inbane)
• Dag make-up

PROSKIN45 BASIC BEHANDELING | 45 MINUTEN € 39,50
Een gepersonaliseerde 45-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. De behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de Professional-Only producten.
Intake, Dubbele Reiniging, Face Mapping, Dag/Nachtverzorging zit in iedere behandeling inbegrepen.

Keuze uit 3 Toppings uit onderstaand menu:

• Epileren/waxen wenkbrauwen
• Waxen bovenlip en/of kin en/of wangen
• Verven Wenkbrauwen en/of Wimpers
• Mild, Medium of Sterke Exfoliatie
• Peeling
• Vapozone (stomen)
• Verwijderen onzuiverheden / gerstekorrels
• Gezichtmassage
• Schouder en Halsmassage
• IonActive Serum met Masker & Handmassage
• OogMasker & Oogcreme
• Apparatuur inzet in overleg
• Serum/Booster met Cupping Massage Gezicht
• Spray-Tan gezicht hals decollete (Marc Inbane)
• Dag make-up

PROSKIN60 BASIC BEHANDELING | 60 MINUTEN € 49,50
Een uitgebreide 60-minuten gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten.
Intake, Dubbele Reiniging, Face Mapping, Dag/Nachtverzorging zit in iedere behandeling inbegrepen.

Keuze uit 5 Toppings uit onderstaand menu:

• Epileren/waxen wenkbrauwen
• Waxen bovenlip en/of kin en/of wangen
• Verven Wenkbrauwen en/of Wimpers
• Mild, Medium of Sterke Exfoliatie
• Peeling
• Vapozone (stomen)
• Verwijderen onzuiverheden / gerstekorrels
• Gezichtmassage
• Schouder en Halsmassage
• IonActive serum met Masker & Handmassage
• OogMasker & Oogcreme
• Apparatuur inzet in overleg
• Serum/Booster met Cupping Massage Gezicht
• Spray-Tan gezicht hals decollete (Marc Inbane)
• Dag make-up

PROSKIN75 BASIC BEHANDELING | 75 MINUTEN € 59,50
Een uitgebreide 75-minuten gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten.
Intake, Dubbele Reiniging, Face Mapping, Dag/Nachtverzorging zit in iedere behandeling inbegrepen.

Keuze uit 7 Toppings uit onderstaand menu:

• Epileren/waxen wenkbrauwen
• Waxen bovenlip en/of kin en/of wangen
• Verven Wenkbrauwen en/of Wimpers
• Mild, Medium of Sterke Exfoliatie
• Peeling
• Vapozone (stomen)
• Verwijderen onzuiverheden / gerstekorrels
• Gezichtmassage
• Schouder en Halsmassage
• IonActive Serum met Masker & Handmassage
• OogMasker & Oogcreme
• Apparatuur inzet in overleg
• Serum/Booster met Cupping Massage Gezicht
• Spray-Tan gezicht hals decollete (Marc Inbane)
• Dag make-up

PROSKIN90 BASIC GEZICHTSBEHANDELING | 90 MINUTEN € 69,50
Een uitgebreide 90-minuten gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten.
Intake, Dubbele Reiniging, Face Mapping, Dag/Nachtverzorging zit in iedere behandeling inbegrepen.

Keuze uit 9 onderdelen uit onderstaand menu:

• Epileren/waxen wenkbrauwen
• Waxen bovenlip en/of kin en/of wangen
• Verven Wenkbrauwen en/of Wimpers
• Mild, Medium of Sterke Exfoliatie
• Peeling
• Vapozone (stomen)
• Verwijderen onzuiverheden / gerstekorrels
• Gezichtmassage
• Schouder en Halsmassage
• IonActive Serum met Masker & Handmassage
• OogMasker & Oogcreme
• Apparatuur inzet in overleg
• Serum/Booster met Cupping Massage Gezicht
• Spray-Tan gezicht hals decollete (Marc Inbane)
• Dag make-up

professionele hulp