Microneedling

 

 

Microneedling behandelingen

Microneedling behandelingen

MICRONEEDLING LUXE 60min
MICRONEEDLING LUXE
60min

De Skin microneedling pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden verticale micro wondjes per seconde maken in de epidermis en dermis. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 15-20 minuten. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Door de prikkeling komen actieve groei- en helende stoffen vrij. De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine. Na de microneedling brengen we een serum passend op uw huidbehoefte aan met een hydraterend masker i.c.m. de Beauty Angel Collageenlamp.

(Bij deze behandeling kunnen geen extracties uitgevoerd worden.)

Lees meer

€119,95

MICRONEEDLING 45min
MICRONEEDLING
45min

De Skin microneedling pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden verticale micro wondjes per seconde maken in de epidermis en dermis. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 15-20 minuten. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Door de prikkeling komen actieve groei- en helende stoffen vrij.
De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine. Na de microneedling brengen we een serum passend op uw huidbehoefte aan met een hydraterend masker.

Lees meer

€99,95

MICRONEEDLING 30min
MICRONEEDLING
30min

De Skin microneedling pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden verticale micro wondjes per seconde maken in de epidermis en dermis. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 15-20 minuten. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Door de prikkeling komen actieve groei- en helende stoffen vrij. De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Lees meer

€79,95

Contact

06-39489003

Wilhelminastraat 32 6131 KR Sittard

Openingstijden

Nieuwsbrief