ProSkin Expert

 

 

ProSkin Expert Active behandelingen

ProSkin Expert Active behandelingen

PROSKIN 75 EXPERT ACTIVE ALL-IN 75min
PROSKIN 75 EXPERT ACTIVE ALL-IN
75min

ProSkin 75 Expert Active ALL-IN is de meest uitgebreide huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Coach de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.  Er wordt gebruik gemaakt van onze meest krachtige peeling van Dermalogica Pro Power Peel in combinatie met Microneedling en afgesloten met een masker gecombineerd met de BeautyAngel Collageenlamp*. Voor het meest intensieve resultaat!

(Bij deze behandeling kunnen geen extracties uitgevoerd worden)

*(Of in plaats van BeautyAngel kan de Pro Power Peel voor de ogen gebruikt worden i.c.m. Vliesmasker of Cooling Contour Masque of standaard masker.)

Lees meer

€189,95

PROSKIN 60 EXPERT ACTIVE 60min
PROSKIN 60 EXPERT ACTIVE
60min

ProSkin 60 Expert Active is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Expert de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.  Er wordt afgesloten met een masker gecombineerd met de BeautyAngel Collageenlamp*.

*(Of in plaats van BeautyAngel kan de Pro Power Peel voor de ogen gebruikt worden icm. Vliesmasker of Cooling Contour Masque of standaard masker.)

Lees meer

€99,95

PROSKIN 45 EXPERT ACTIVE 45min
PROSKIN 45 EXPERT ACTIVE
45min

Deze behandeling is geschikt als korte boost voor de huid of in kuurvorm te boeken.  Je Skin Coach maakt gebruikt van 1 apparaat in combinatie met een intensief werkend serum en keuze uit het cooling contour masque of het vliesmasker afhankelijk wat de huid nodig heeft op dat moment.

Lees meer

€79,95

PROSKIN 30 EXPERT ACTIVE 30min
PROSKIN 30 EXPERT ACTIVE
30min

Deze behandeling is geschikt als korte boost voor de huid of in kuurvorm te boeken.  Je Skin Coach maakt gebruikt van 1 apparaat in combinatie met een intensief werkend serum.

Lees meer

€59,95

Contact

06-39489003

Wilhelminastraat 32 6131 KR Sittard

Openingstijden

Nieuwsbrief