Tel: 046-4266915

Ons Instituut

Bent u op zoek naar een moment voor u zelf waarbij u even tot rust wilt komen, lekker wilt ontspannen en een deskundig advies krijgt op het gebied van huidverbetering?
Dan verwelkomen Nikkie, Brigitte, Demi & Kaylee u graag bij Nikstar Beauty & Lifestyle. U kunt ons vinden aan de rand van het centrum van Sittard op de Odasingel 58

Onze Visie:
* Onze klanten voorzien van een optimale huidconditie
* Werken met passie voor ons vak
* Compassie hebben met mensen
* De beste producten tegen de beste prijs
* Thuisgevoel creëren

Onze Missie:
Door onze jarenlange ervaring mogen wij onszelf experts noemen op het gebied van huid-vernieuwende behandelingen met Dermalogica, daarnaast zijn wij ook experts op het gebied van beauty behandelingen door onze jarenlange ervaring & kennis.
Onze missie is het vervullen van de wensen van iedereen die zijn of haar schoonheid wilt verbeteren en behouden. Dit bereiken we door onze deskundigheid te koppelen aan persoonlijke aandacht voor onze klanten. Wij vinden het extreem belangrijk om vragen te stellen, door te vragen en goed te luisteren om na te gaan of we alles juist hebben begrepen. We bespreken uw wensen, de verschillende opties en managen uw verwachtingen.
Wij beschouwen het geven van volwaardig en eerlijk advies als vanzelfsprekend.

COVID-19

Je kunt nog altijd met een gerust hart naar ons toekomen. Tijdens de laatste persconferentie heeft de overheid aangekondigd dat er voor contactberoepen vooralsnog niets (fundamenteels) verandert.
Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en de belangrijkste zaken willen wij graag vooraf met je delen.

Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Neem contact met ons op en blijf dan thuis. We maken dan een nieuwe afspraak. (dit is natuurlijk kosteloos)

Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.

* Gebruik bij binnenkomst de desinfecterende handgel.

* In verband met hygiëne geven wij bij ontvangst geen hand.

* Was je handen na de behandeling en gebruik de desinfecterende handgel.

* Wij werkten altijd al met een registratieformulier.

Indien je vragen en/of twijfels hebt kan je deze vooraf telefonisch of per e-mail even met ons doornemen. Telefoonnummer 046-4266915

Wij bieden diverse behandelingen, workshops en arrangementen aan.
U kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van alle Dermalogica producten en alle soorten kadobonnen.

Wie zijn wij?

Graag willen wij ons even voorstellen.
1 Februari 2008 heeft Nikkie Roeters-Muyrers Nikstar Beauty & Lifestyle opgericht.
Nikkie is klein begonnen op een slaapkamer in haar toenmalige woonhuis aan de Odasingel. Ze maakte flyers en bracht deze rond in de omgeving van de Odasingel, Baandert, Overhoven, Centrum om te beginnen… Diezelfde avond kreeg ze al meteen telefoontjes voor afspraken. Dat was de start en het mooie begin van Nikstar Beauty & Lifestyle.
Eind 2009 is Inge de moeder van Nikkie ook bij Nikstar Beauty & Lifestyle komen werken. In 2011 hebben we het kamertje aan de Odasingel ingeruild voor het gehele pand aan de Odasingel. Op dat moment is het omgetoverd tot een beauty-huis waar het primaire doel is het realiseren van een zo optimale huidconditie door middel van een combinatie van topproducten van Dermalogica en de huidcoaching door onze huidexperts.
Nikstar gaat met de tijd mee. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwe technieken op beautgebied om zo iedereen een behandeling op maat te kunnen bieden. We worden daarbij ondersteund door onze huisleverancier Dermalogica.
Zij bieden ons een groot scala aan trainingen en workshops, met als doel ervoor te zorgen dat wij niet alleen meer (theorie en praktijk) huidkennis vergaren, maar ook ons kunnen ontwikkelen tot experts binnen ons vakgebied.
In 2018 heeft Inge het team verlaten en is ons team opnieuw uitgebreid met twee nieuwe toppers, namelijk Brigitte & Demi! Hierdoor kunnen wij jullie nog beter van dienst zijn, kunnen wij jullie nog meer bieden en ons steeds meer verbeteren en vernieuwen in alle laatste nieuwe snufjes op het gebied van Beauty.

Love to See You! Liefs Nikkie, Brigitte, Demi & Kaylee!

Ons DreamTeam:

Nikkie Roeters-Muyrers
Eigenaresse
All-Round Schoonheidsspecialiste
Permanent Make-up Artist
Microblading Artist
Meso-Gun Injectables Specialist
Plasma Lift Specialist
Visagiste
Dermalogica Huidcoach

brigitte nikstar
Brigitte van den Eertwegh
All-Round Schoonheidsspecialiste
Dermalogica HuidExpert
Visagiste

demi nikstar
Demi Dieteren
All-Round Schoonheidsspecialiste
Acné specialist
Wimperstyliste
Dermalogica Huidcoach


Kaylee Swaen
All-Round Schoonheidsspecialiste
Acné specialist
Wimperstyliste
Dermalogica Huidcoach

Nikstar-50

salon 2

salon 4