Tel: 046-4266915

Dermalogica

The Moment Your Skin Changed. Forever.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica investeert niet in advertenties en verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Opleiding staat voorop

Het Dermalogica verhaal begint in 1986, maar de grote verandering in de industrie begon in Los Angeles, rond 1983. Jane Wurwand, een skin therapist (schoonheidsspecialiste), opgeleid in Engeland en totaal onbekend met de Amerikaanse wereld van “beauty therapists”, kwam tot de ontdekking dat vervolgopleidingen voor gezicht- en lichaamsbehandelingen niet bestonden in Amerika. Haar eigen opleiding was intensief en heel volledig geweest maar ze merkte dat Amerikaanse schoonheidsspecialisten veel minder goede scholing kregen en ook door consumenten niet werden gerespecteerd. Jane Wurwand wilde daar wat aan doen. Ze begon een opleidingsschool in Californië onder de naam The International Dermal Institute (IDI). Haar school was voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten die hun kennis wilden vergroten en zo beter konden concurreren met andere skin therapists. Vandaag de dag wordt het IDI gezien als de top voor postgraduate opleidingen op het gebied van gezicht- en lichaamsbehandelingen. Het IDI heeft wereldwijd meer dan 40 vestigingen.

Het ontstaan van Dermalogica

Jane Wurwand kwam er al snel achter dat er geen productlijn op de markt was die aansloot op haar opleiding en die volledig gericht was op een gezonde huid, en niet op “beauty” (een roze crème in een mooi potje). Dus ging ze haar eigen producten ontwikkelen en zo werd Dermalogica in 1986 geboren. Haar visie was duidelijk: ze wilde producten die de huid verbeteren en gezond maken, zonder irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken, zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum. Daarnaast moest Dermalogica alleen te koop zijn bij gediplomeerde schoonheidsspecialisten die hun vervolgopleiding aan het International Dermal Institute hadden gevolgd. Dermalogica zorgde voor een geweldige opschudding in de beauty industrie door huidverbetering en een gezonde huid boven beauty en glamour te stellen. Naast het weglaten van gangbare irriterende ingrediënten introduceerde Dermalogica nog een nieuw element, de gespecialiseerde kennis van de professionele skin therapist. Dermalogica producten worden in de V.S. geproduceerd, ze worden niet op dieren getest en ze worden alleen verkocht via instituten waardoor Dermalogica opgeleide professionele schoonheidsspecialisten advies en behandelingen geven. Dermalogica is een zelfstandig (familie) bedrijf (valt niet onder een moedermaatschappij, heeft geen investeerders) en heeft als voornaamste doelstelling: opleiding en onderzoek. Het is van een eenvoudige kleine ruimte in Marina del Rey uitgegroeid tot een complex van 145.000 m2 in Los Angeles. En het heeft in 50 landen eigen vestigingen. Dermalogica’s visie is altijd dezelfde gebleven: een gezonde huid dankzij een professioneel opgeleide schoonheidsspecialist.

Ken jouw huid

Jouw eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid, een leven lang. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele skin therapist. Dat is niet zo moeilijk, want er zijn er maar liefst 75.000 in 50 landen, waaronder uiteraard ook Nederland. Wij als Dermalogica skin therapists beschikken over Face Mapping, een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Wij kunnen je een advies op maat geven hoe je de huid moet verzorgen.

Dermalogica is niet schattig!

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 75.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken. Het wordt tijd dat je alles over jouw huid te weten komt. Bij ons krijgt je een advies op maat over hoe je de huid moet verzorgen en met welke producten. Voor een gezonde huid, een leven lang!

Little Diva Arrangement

Samen met mama mee naar de beautysalon! Terwijl mama geniet van een heerlijke behandeling, kan jou

EXPERT ALL-IN gezichtsbehandeling

Doordat we tijdens de ALL-IN behandeling combineren met de juiste APPARATUUR gaan we ALTIJD voor het

BASIC gezichtsbehandelingen

BASIC gezichtsbehandelingen met de reguliere keuze uit de toppings.

Acne behandeling Anbos

Onze Acne behandelingen worden door de meeste aanvulende zorgverzerkeringen vergoed.

Beauty Angel ELT Collageenlamp

Rimpeltjes reduceren, een zichtbaar strakkere huid en een totale verbetering van het huidbeeld?

Definitief ontharen & Huidverbetering met de IPL/SHR High Energy

Vanaf nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geirriteerde huid

CRYOLIPOLYSE (vet Bevriezen) met de Body Wizard Duo

Cryolipolyse is een innovatieve techniek om plaatselijk vet te verliezen.

PROPOWERPEEL

De Pro Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.

Be Lifted PLasma

Liften zonder te snijden!

Microblading

Met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke semi-permanente wenkbrauw creëren.

Tanden Bleken

De tanden kunnen 3 tot 7 tinten witter worden en tot 2 jaar de kleur behouden.

Spot-Away

Verwijderen Couperose, Spider Naevi, Bloedblaasjes, Fibroompjes & Steelwratjes?

Make-up Workshop Privéles

Maak jij je altijd hetzelfde op? Of maak je jezelf juist nooit op? Dan is dit wat voor jou!

Waxing | Harsen

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten wax behandelingen. Wij werken uitsluitend met Depilève.

Wimperlifting Yumi Lashes 2.0

YUMI Lashes is een revolutionaire wimperlift, een techniek die wimperverbetering en verven combineer

Duo Arrangementen

Samen met een vriendin of een familielid genieten in onze duo-cabine.

Permanente Make-Up PMU

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien.

OxyGeneo+

De 3 in 1 super Facial! Microdermabrasie, Fruitzuren & Zuurstoftherapie.

Zwangerschapsmassage

Een ontspannen voorbereiding op de bevalling voor jou als aanstaande moeder.

Zwangerschaps Arrangement

Optimaal genieten samen met je kindje in je buik, want ook die geniet mee!

Spray-Tan

Mooi en egaal bruin zonder zon of zonnebank en niet schadelijk voor de huid!

Wimperextensions one by one & 2D/3D

De nieuwste hype welke overgewaaid is vanuit Amerika, mooie volle oogopslag!

Ontspanningsmassage

Heerlijke massage ter verbetering van de circulatie en het bevorderen van de algehele ontspanning.

Gezichtsbehandelingen

Korte omschrijving van de behandeling.

Bruidsmake-up

Een dag waar je als bruid in het middelpunt van de belangstelling zult staan..

TEENAGE CLEARSTART60

Gezichtsbehandeling speciaal voor jongens en meiden tot 18 jaar.

Nikstar kadobonnen

Kadobonnen zijn verkrijgbaar voor ieder bedrag of behandeling naar keuze en worden uiteraard leuk in