Behandelingen

Meet & Treat   Meer informatie

Meet & Treat  
Meer informatie

Meet & Treat (kennismaking) 75min
Meet & Treat
(kennismaking)
75min

Kom je voor het eerst bij Nikstar SkinClinic? Boek dan altijd eerst een Meet & Treat. Jouw Skin Coach analyseert je huid door middel van foto’s met onze Observ520 en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Lees meer

€59,95

 

Acne-7010   Meer informatie

Acne-7010
Meer informatie

ACNE-7010 EXPERT ACTIVE CLEARING 60 LUXE 60min
ACNE-7010 EXPERT ACTIVE CLEARING 60 LUXE
60min

Luxe Acne behandeling van 60 minuten Expert Active is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling in combinatie met tot 5 lagen propowerpeel. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.  Er wordt afgesloten met een masker.

Lees meer

€119,95

ACNE-7010 EXPERT ACTIVE CLEARING 60 60min
ACNE-7010 EXPERT ACTIVE CLEARING 60
60min

Een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling in combinatie met 2 lagen pro power peel. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.  Er wordt afgesloten met een masker.

Lees meer

€99,95

ACNE-7010 ACTIVE CLEARING 60  60min
ACNE-7010 ACTIVE CLEARING 60
60min

We introduceren tijdens deze behandeling intensief werkende serums in combinatie met handapparatuur die onze behandeling versterken.

Lees meer

€74,95

ACNE-7010 ACTIVE CLEARING 30  30min
ACNE-7010 ACTIVE CLEARING 30
30min

We introduceren tijdens deze behandeling intensief werkende serums in combinatie met handapparatuur die onze behandeling versterken.

Lees meer

€44,95

 

ProSkin Expert Active   Meer informatie

ProSkin Expert Active
Meer informatie

PROSKIN 75 EXPERT ACTIVE ALL-IN 75min
PROSKIN 75 EXPERT ACTIVE ALL-IN
75min

ProSkin 75 Expert Active ALL-IN is de meest uitgebreide huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Coach de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.  Er wordt gebruik gemaakt van onze meest krachtige peeling van Dermalogica Pro Power Peel in combinatie met Microneedling en afgesloten met een masker gecombineerd met de BeautyAngel Collageenlamp*. Voor het meest intensieve resultaat!

(Bij deze behandeling kunnen geen extracties uitgevoerd worden)

*(Of in plaats van BeautyAngel kan de Pro Power Peel voor de ogen gebruikt worden i.c.m. Vliesmasker of Cooling Contour Masque of standaard masker.)

Lees meer

€189,95

PROSKIN 60 EXPERT ACTIVE 60min
PROSKIN 60 EXPERT ACTIVE
60min

ProSkin 60 Expert Active is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Expert de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.  Er wordt afgesloten met een masker gecombineerd met de BeautyAngel Collageenlamp*.

*(Of in plaats van BeautyAngel kan de Pro Power Peel voor de ogen gebruikt worden icm. Vliesmasker of Cooling Contour Masque of standaard masker.)

Lees meer

€99,95

PROSKIN 45 EXPERT ACTIVE 45min
PROSKIN 45 EXPERT ACTIVE
45min

Deze behandeling is geschikt als korte boost voor de huid of in kuurvorm te boeken.  Je Skin Coach maakt gebruikt van 1 apparaat in combinatie met een intensief werkend serum en keuze uit het cooling contour masque of het vliesmasker afhankelijk wat de huid nodig heeft op dat moment.

Lees meer

€79,95

PROSKIN 30 EXPERT ACTIVE 30min
PROSKIN 30 EXPERT ACTIVE
30min

Deze behandeling is geschikt als korte boost voor de huid of in kuurvorm te boeken.  Je Skin Coach maakt gebruikt van 1 apparaat in combinatie met een intensief werkend serum.

Lees meer

€59,95

 

Pro Power Peel   Meer informatie

Pro Power Peel
Meer informatie

PRO POWER PEEL + MICRONEEDLING EXPERT ALL-IN  90min
PRO POWER PEEL + MICRONEEDLING EXPERT ALL-IN
90min

De magische combinatie van chemische peeling én microneedling en een herstellende Collageenlamp als afsluiting voor het meest intensieve resultaat! We adviseren deze behandeling pas te ondergaan na een volledige Microneedling kuur of Pro Power Peel kuur. Of natuurlijk wanneer jouw Skin Expert deze behandeling adviseert. 

Lees meer

€189,95

PRO POWER PEEL 3-5 LAGEN  60min
PRO POWER PEEL 3-5 LAGEN 
60min

Deze peeling wordt ingezet op gezicht, hals en décolleté.  Je Skin Coach bouwt de peeling op tot een maximum van 5 lagen. . Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen tussen de 1 á 3 weken.

Lees meer

€129,95

PRO POWER PEEL 1-3 LAGEN  30min
PRO POWER PEEL 1-3 LAGEN 
30min

De peeling wordt ingezet op gezicht en hals en opgebouwd tot een maximum van 3 lagen.  We behandelen alleen het gezicht. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60.

Lees meer

€69,95

 

Microneedling   Meer informatie

Microneedling
Meer informatie

MICRONEEDLING LUXE 60min
MICRONEEDLING LUXE
60min

De Skin microneedling pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden verticale micro wondjes per seconde maken in de epidermis en dermis. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 15-20 minuten. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Door de prikkeling komen actieve groei- en helende stoffen vrij. De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine. Na de microneedling brengen we een serum passend op uw huidbehoefte aan met een hydraterend masker i.c.m. de Beauty Angel Collageenlamp.

(Bij deze behandeling kunnen geen extracties uitgevoerd worden) 

Lees meer

€119,95

MICRONEEDLING 45min
MICRONEEDLING
45min

De Skin microneedling pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden verticale micro wondjes per seconde maken in de epidermis en dermis. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 15-20 minuten. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Door de prikkeling komen actieve groei- en helende stoffen vrij.
De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine. Na de microneedling brengen we een serum passend op uw huidbehoefte aan met een hydraterend masker.

Lees meer

€99,95

MICRONEEDLING 30min
MICRONEEDLING
30min

De Skin microneedling pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden verticale micro wondjes per seconde maken in de epidermis en dermis. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 15-20 minuten. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Door de prikkeling komen actieve groei- en helende stoffen vrij. De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Lees meer

€79,95

 

Oxygeneo   Meer informatie

OXYGENEO + BEAUTYANGEL 90min
OXYGENEO + BEAUTYANGEL
90min

Een super 5-in-1 behandeling met milde microdermabrasie, peeling, zuurstoftherapie, collageenverstrakking en insluizen van werkstoffen.  Extra aandacht op verstevigen van de huid.  Als afsluiter een masker gecombineerd met de BeautyAngel Collageenlamp voor het meest Intensieve Resultaat. Je huid voelt zacht, glad, strakker en heeft een mooie glow.

Lees meer

€129,95

OXYGENEO 75min
OXYGENEO
75min

Een 5-in-1 behandeling met milde microdermabrasie, zuurstoftherapie en insluizen van werkstoffen.  Je huid voelt zacht, glad en heeft een mooie glow.  In de behandeling gaan we met het toevoegen van Tripollar de huid verstrakken en liften.

Lees meer

€109,95

OXYGENEO 60min
OXYGENEO
60min

Een 3-in-1 behandeling met milde microdermabrasie, zuurstoftherapie en insluizen van werkstoffen.  Je huid voelt zacht, glad en heeft een mooie glow.

Lees meer

€89,95

Contact

06-39489003

Wilhelminastraat 32 6131 KR Sittard

Openingstijden

Nieuwsbrief