Pigmentvlekken

Behandelingen

Meet & Treat   Meer informatie

Meet & Treat  
Meer informatie

Meet & Treat (kennismaking) 75min
Meet & Treat
(kennismaking)
75min

Kom je voor het eerst bij Nikstar SkinClinic? Boek dan altijd eerst een Meet & Treat. Jouw Skin Coach analyseert je huid door middel van foto’s met onze Observ520 en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Lees meer

€59,95

 

Pigment behandeltraject

Pigment behandeltraject

Pigment behandeltraject kuur 75min
Pigment behandeltraject kuur
75min

Met de PIGMENT BEHANDEL TRAJECT KUUR behandelen we het hele gezicht. Een behandeltraject bestaat uit 3 – 8 behandelingen met steeds een tussenperiode van 6 – 8 weken. Dit pakket bevat de eerste 3 behandelingen van een behandeltraject. Mocht het gewenste resultaat hierna nog niet zijn behaald dan kan het traject worden verlengd met extra behandelingen á € 149,00.


Dit startpakket t.w.v. € 1110,00 bestaat uit:

uitgebreide intake met foto’s;

3 behandelingen met een tussenperiode van 6 – 8 weken;

check-up 4 weken na de laatste behandeling;

startpakket producten thuisgebruik t.w.v. € 395,95;

1 onderhoudsbehandeling 6 maanden na afloop van het behandeltraject.


Let op: deze behandeling wordt alleen gegeven wanneer je door een Skin Expert op de hoogte bent gebracht van de voor- en nazorg maatregelen. 

(Bij deze behandeling kunnen geen extracties uitgevoerd worden)

Lees meer

€999,00

 

Pro Power Peel   Meer informatie

Pro Power Peel
Meer informatie

PRO POWER PEEL + MICRONEEDLING EXPERT ALL-IN  90min
PRO POWER PEEL + MICRONEEDLING EXPERT ALL-IN
90min

De magische combinatie van chemische peeling én microneedling en een herstellende Collageenlamp als afsluiting voor het meest intensieve resultaat! We adviseren deze behandeling pas te ondergaan na een volledige Microneedling kuur of Pro Power Peel kuur. Of natuurlijk wanneer jouw Skin Expert deze behandeling adviseert. 

Lees meer

€189,95

PRO POWER PEEL 3-5 LAGEN  60min
PRO POWER PEEL 3-5 LAGEN 
60min

Deze peeling wordt ingezet op gezicht, hals en décolleté.  Je Skin Coach bouwt de peeling op tot een maximum van 5 lagen. . Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen tussen de 1 á 3 weken.

Lees meer

€129,95

PRO POWER PEEL 1-3 LAGEN  30min
PRO POWER PEEL 1-3 LAGEN 
30min

De peeling wordt ingezet op gezicht en hals en opgebouwd tot een maximum van 3 lagen.  We behandelen alleen het gezicht. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60.

Lees meer

€69,95

 

Microneedling   Meer informatie

Microneedling
Meer informatie

MICRONEEDLING LUXE 60min
MICRONEEDLING LUXE
60min

De Skin microneedling pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden verticale micro wondjes per seconde maken in de epidermis en dermis. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 15-20 minuten. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Door de prikkeling komen actieve groei- en helende stoffen vrij. De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine. Na de microneedling brengen we een serum passend op uw huidbehoefte aan met een hydraterend masker i.c.m. de Beauty Angel Collageenlamp.

(Bij deze behandeling kunnen geen extracties uitgevoerd worden) 

Lees meer

€119,95

MICRONEEDLING 45min
MICRONEEDLING
45min

De Skin microneedling pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden verticale micro wondjes per seconde maken in de epidermis en dermis. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 15-20 minuten. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Door de prikkeling komen actieve groei- en helende stoffen vrij.
De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine. Na de microneedling brengen we een serum passend op uw huidbehoefte aan met een hydraterend masker.

Lees meer

€99,95

MICRONEEDLING 30min
MICRONEEDLING
30min

De Skin microneedling pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden verticale micro wondjes per seconde maken in de epidermis en dermis. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 15-20 minuten. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Door de prikkeling komen actieve groei- en helende stoffen vrij. De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Lees meer

€79,95

 

Oxygeneo   Meer informatie

OXYGENEO + BEAUTYANGEL 90min
OXYGENEO + BEAUTYANGEL
90min

Een super 5-in-1 behandeling met milde microdermabrasie, peeling, zuurstoftherapie, collageenverstrakking en insluizen van werkstoffen.  Extra aandacht op verstevigen van de huid.  Als afsluiter een masker gecombineerd met de BeautyAngel Collageenlamp voor het meest Intensieve Resultaat. Je huid voelt zacht, glad, strakker en heeft een mooie glow.

Lees meer

€129,95

OXYGENEO 75min
OXYGENEO
75min

Een 5-in-1 behandeling met milde microdermabrasie, zuurstoftherapie en insluizen van werkstoffen.  Je huid voelt zacht, glad en heeft een mooie glow.  In de behandeling gaan we met het toevoegen van Tripollar de huid verstrakken en liften.

Lees meer

€109,95

OXYGENEO 60min
OXYGENEO
60min

Een 3-in-1 behandeling met milde microdermabrasie, zuurstoftherapie en insluizen van werkstoffen.  Je huid voelt zacht, glad en heeft een mooie glow.

Lees meer

€89,95

 

Be Lifted Plasma Lift   Meer informatie

Be Lifted Plasma Lift
Meer informatie

Be Lifted Plasma Lift
BE LIFTED PLASMA LIFT

Met Be Lifted Plasma is het mogelijk om door middel van Plasma flitsen de huid te laten verdampen en een beroep te doen op het zelfherstellend vermogen van de huid waarna deze zichtbaar jonger & gelift uit komt te zien.

Lees meer

Prijs varieert

 

BeautyAngel   Meer informatie

BeautyAngel
Meer informatie

BEAUTYANGEL TREATMENT 30min
BEAUTYANGEL TREATMENT
30min

Boek deze behandeling als je even 30 minuten op vakantie wilt én je huid een boost wilt geven.  Ook te boeken in combinatie met een van onze andere behandelingen.

Lees meer

€46,50

Contact

06-39489003

Wilhelminastraat 32 6131 KR Sittard

Openingstijden

Nieuwsbrief