Behandelingen

Meet & Treat   Meer informatie

Meet & Treat  
Meer informatie

Meet & Treat (kennismaking) 75min
Meet & Treat
(kennismaking)
75min

Kom je voor het eerst bij Nikstar SkinClinic? Boek dan altijd eerst een Meet & Treat. Jouw Skin Coach analyseert je huid door middel van foto’s met onze Observ520 en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Lees meer

€59,95

 

ProSkin Expert Active   Meer informatie

ProSkin Expert Active
Meer informatie

PROSKIN 75 EXPERT ACTIVE ALL-IN 75min
PROSKIN 75 EXPERT ACTIVE ALL-IN
75min

ProSkin 75 Expert Active ALL-IN is de meest uitgebreide huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Coach de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.  Er wordt gebruik gemaakt van onze meest krachtige peeling van Dermalogica Pro Power Peel in combinatie met Microneedling en afgesloten met een masker gecombineerd met de BeautyAngel Collageenlamp*. Voor het meest intensieve resultaat!

(Bij deze behandeling kunnen geen extracties uitgevoerd worden)

*(Of in plaats van BeautyAngel kan de Pro Power Peel voor de ogen gebruikt worden i.c.m. Vliesmasker of Cooling Contour Masque of standaard masker.)

Lees meer

€189,95

PROSKIN 60 EXPERT ACTIVE 60min
PROSKIN 60 EXPERT ACTIVE
60min

ProSkin 60 Expert Active is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Expert de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.  Er wordt afgesloten met een masker gecombineerd met de BeautyAngel Collageenlamp*.

*(Of in plaats van BeautyAngel kan de Pro Power Peel voor de ogen gebruikt worden icm. Vliesmasker of Cooling Contour Masque of standaard masker.)

Lees meer

€99,95

PROSKIN 45 EXPERT ACTIVE 45min
PROSKIN 45 EXPERT ACTIVE
45min

Deze behandeling is geschikt als korte boost voor de huid of in kuurvorm te boeken.  Je Skin Coach maakt gebruikt van 1 apparaat in combinatie met een intensief werkend serum en keuze uit het cooling contour masque of het vliesmasker afhankelijk wat de huid nodig heeft op dat moment.

Lees meer

€79,95

PROSKIN 30 EXPERT ACTIVE 30min
PROSKIN 30 EXPERT ACTIVE
30min

Deze behandeling is geschikt als korte boost voor de huid of in kuurvorm te boeken.  Je Skin Coach maakt gebruikt van 1 apparaat in combinatie met een intensief werkend serum.

Lees meer

€59,95

 

Oxygeneo   Meer informatie

OXYGENEO + BEAUTYANGEL 90min
OXYGENEO + BEAUTYANGEL
90min

Een super 5-in-1 behandeling met milde microdermabrasie, peeling, zuurstoftherapie, collageenverstrakking en insluizen van werkstoffen.  Extra aandacht op verstevigen van de huid.  Als afsluiter een masker gecombineerd met de BeautyAngel Collageenlamp voor het meest Intensieve Resultaat. Je huid voelt zacht, glad, strakker en heeft een mooie glow.

Lees meer

€129,95

OXYGENEO 75min
OXYGENEO
75min

Een 5-in-1 behandeling met milde microdermabrasie, zuurstoftherapie en insluizen van werkstoffen.  Je huid voelt zacht, glad en heeft een mooie glow.  In de behandeling gaan we met het toevoegen van Tripollar de huid verstrakken en liften.

Lees meer

€109,95

OXYGENEO 60min
OXYGENEO
60min

Een 3-in-1 behandeling met milde microdermabrasie, zuurstoftherapie en insluizen van werkstoffen.  Je huid voelt zacht, glad en heeft een mooie glow.

Lees meer

€89,95

 

BeautyAngel   Meer informatie

BeautyAngel
Meer informatie

BEAUTYANGEL TREATMENT 30min
BEAUTYANGEL TREATMENT
30min

Boek deze behandeling als je even 30 minuten op vakantie wilt én je huid een boost wilt geven.  Ook te boeken in combinatie met een van onze andere behandelingen.

Lees meer

€46,50

Contact

06-39489003

Wilhelminastraat 32 6131 KR Sittard

Openingstijden

Nieuwsbrief