Tel: 046-4266915

Acne behandeling Anbos

Acne
Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.
Onze ANBOS-schoonheidsspecialistes helpen je hiermee zodat jouw huid er weer schoon en fris uitziet!

Jeugdpuistjes
Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

Pubers, maar ook volwassenen
Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen.

Huidziekte
Vervelend tot zelfs traumatisch kan het worden als acne zich manifesteert als ernstige huidziekte. Ruim 40% van de pubers heeft rond het vijftiende levensjaar zodanig ernstige acne dat hulp van buiten noodzakelijk is.

Voor een doeltreffende acne-behandeling ben je bij ons aan het juiste adres.

Acné – Active Clearing
Dit is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Deze is vaak ook het meest opvallend en daardoor extra vervelend. We willen je heel graag helpen bij het aanpakken van dit probleem! We kunnen je niet de garantie geven dat je acné volledig zal verdwijnen omdat de oorzaak van heel veel factoren afhankelijk kan zijn. Wat we je wel kunnen garanderen is dat als je ons behandelplan volgt je huid er absoluut op vooruit zal gaan. We kunnen je dan ook met trots zeggen dat we al heel veel mensen van hun acné af hebben geholpen.

Dermalogica heeft speciaal voor acné de lijn Active Clearing ontwikkeld. Deze producten maken door de unieke ingrediënten een einde aan acné bij tieners, maar ook bij volwassenen.
Wanneer je acné hebt is het van groot belang om de huid te laten behandelen, indien nodig in kuurverband. Door de intensieve reinigingen, peelings en vitamines tijdens de behandelingen worden bacteriën gedood en voorkom je dat de poriën opnieuw verstopt raken. Puistjes en verstopte poriën worden op een professionele manier verwijderd zodat je geen littekens zult krijgen. De eerste stap naar verbetering is de huid te helpen weer in balans te komen.

Naast de behandelingen in de praktijk, is het aan te raden om de producten van de Active Clearing lijn ook thuis te gebruiken. Dit voor een optimaal resultaat. Welke producten voor jou geschikt zijn kun je het beste met jouw huidcoach bespreken. Alleen met deze combinatie zul je een optimaal resultaat krijgen. Veel cosmetica merken gebruiken voor acné agressieve bestanddelen in de producten waardoor het soms zelfs kan verergeren.

Tijdens onze intake zullen we alle mogelijke oorzaken bespreken en zullen we samen een zorgvuldig behandelplan opstellen.

7010 | ACNÉ-ACTIVECLEARING60 | 60 minuten acné behandeling (€ 69,50)
Intake, Dubbele intensieve reiniging, epileren/waxen wenkbrauwen, FaceMapping, sterke exfoliatie, Vapozone, dieptereiniging verwijderen onzuiverheden, kalmerend/zuiverend masker, afsluitende dag of nachtcrème.
7010 | ACNÉ-ACTIVECLEARING30 | 30 minuten acné behandeling (€ 45,00)
Intake, Dubbele intensieve reiniging, FaceMapping, sterke exfoliatie, Vapozone, dieptereiniging verwijderen onzuiverheden, afsluitende dag of nachtcrème.

Wij zijn aangesloten bij Anbos.
Acne behandelingen worden door de meeste aanvulende zorgverzerkeringen vergoed.
Het bedrag gaat niet van je eigen risico af.
Je hebt geen verwijsbrief nodig.
Het zijn behandelingen voor milde tot erge acne.