Tel: 046-4266915

Make-up Workshop Privéles

Maak jij je altijd hetzelfde op? Of maak je jezelf juist nooit op? Zou je graag wat advies willen krijgen en dit ook meteen bij jezelf willen uitproberen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze professionele visagisten leren je de technieken voor het aanbrengen van make-up en geven je tips & tricks waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Dat wil jij toch ook!
Tijdens de workshop maak je kennis en gebruik van het gehele Bellápierre assortiment. Met daarbij de juiste gezichtsverzorgingsproducten van Dermalogica passend bij jouw huidtype van de hoogste kwaliteit.
Na afloop van de workshop zal je zien dat je zelf meer durft te experimenteren met make-up en zal je tot de conclusie komen: make-up is fun & fabulous!
Deze workshop is een privé workshop, dat betekent dat jij alleen anderhalf uur alle aandacht krijgt. En alles aan de hand van jouw huidtype & leeftijd geleerd krijgt en uitgelegd zal worden. Tevens krijgt u een boekje mee naar huis waarin u alles wat besproken en aangeleerd word nog eens kunt nalezen en bekijken.
Kosten privé make-up workshop € 60,00 (incl. € 10,- shoptegoed make-up producten)
Deze workshop is heel gemakkelijk te boeken via ons online agenda boekingssysteem, dat kan s’morgens, overdag of in de avond wanneer het u uitkomt en er plek is in onze agenda.

make up prive workshop

Vind je het leuker dit in groepsverband te doen of samen met een vriendin, moeder of familielid dat kan ook. Ook kun je dan een avond reserveren voor een team-uitje of vriendinnen avond! Informeer naar de mogelijkheden.
Kosten workshop groepsverband €35,- per persoon (incl. € 10,- shoptegoed make-up producten)
Minimaal 6 deelnemers, Maximaal 12 deelnemers.
Wil je meer informatie of wil je je opgeven voor een van de datums? Dat kan via ons e-mailadres info@nikstar.nl