Tel: 046-4266915

OxyGeneo+

OxyGeneo is een innovatieve huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 essentiële acties van een gelaatsbehandeling uitvoert:
* Exfoliatie van de bovenste huidlaag.
* Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen.
* Verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit.
Deze exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid direct een stralende goed verzorgde teint.
Je huid voelt het verschil direct. Voor duurzame lange termijn resultaten adviseren wij een kuur van meerdere behandelingen.

OxyGeneo “3-in-1″ Super Facial
OxyGeneo is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen – die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen.

hotsprings

OxyGeneo imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor OxyGeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

Bohr-effect

OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huidtypen. Het maakt gebruik van een single-use CapSugen en Gel naar keuze om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen. OxyGeneo kan worden toegepast in een snelle en aangename ‘walk in – walk out’ behandelsessie of worden toegevoegd aan een uitgebreide behandeling. Het werkt sneller dan een microdermabrasie behandeling en geeft een frisse uitstraling aan de huid.

Voordelen
* zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
*Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde celvernieuwing
*Gelijktijdige opname van hoogwaardige ingrediënten in de huid
*Verhoogt de werking van andere anti-aging producten
*Meer resultaat in minder tijd
*Geen hersteltijd maar direct een stralende huid.
*Gemakkelijke ‘walk in – walk out’ behandeling
*Geschikt voor alle huidtypen
*Geschikt voor elke huidskleur en alle gelaatsgebieden
*Kan het gehele jaar door worden ondergaan
*Single-use verbruiksgoederen voor optimale hygiëne


OxyGeneo in 3 Stappen uitgelegd

1) EXFOLIATIE

OxyGeneo exfolieert (scrubt) de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten.

2) INSLUIZEN

Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. OxyGeneo zorgt voor een effectieve reiniging en exfoliatie en stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.

3) ZUURSTOF

OxyGeneo produceert ontelbare CO2 belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. De speciaal ontworpen OxyGeneo applicator geeft een specifieke frequentie en algoritme af om een kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de CapSugen en Gel versnelt waardoor CO2 belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect ontstaat. Dit faciliteert de optimale opname van CO2 belletjes en actieve ingrediënten uit de formules van Pollogen in de epidermis.

PROSKIN60 EXPERT ALL-IN BEHANDELING 60min | 89,50
PROSKIN60 EXPERT ALL-IN BEHANDELING 90min | 129,50 incl bindweefselmassage en BeautyAngel collageenlamp