Tel: 046-4266915

PROPOWERPEEL


De PROPOWERPEEL is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.

Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Wat houdt een PROPOWERPEEL in?

In de PROPOWERPEEL werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

Een PROPOWERPEEL is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat.
In een PROPOWERPEEL worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een PROSKIN60 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

Naast het feit dat het onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe is, bestaat de pro power peel collectie uit een complete serie van producten die de gelegenheid bieden om steeds weer een andere peeling behandeling samen te stellen en jou steeds weer een andere ervaring aan te bieden.

De serie bestaat uit de volgende producten:

Onzuiverheden & Roodheid: PowerClear Peel
2% Salicylzuur gecombineerd met 10% Amandel- en 15% Appelzuur samen met een gepatenteerd Terpineol-Thymol complex.

Voordelen: Helpt ontstekingen te voorkomen, verwijdert overtollig talg en werkt bacteriedodend.

Omdat Salicylzuur in olie oplosbaar is, kan het zowel desmosomen verbreken als in de talgklier kruipen. Dit maakt het een zeer interessante behandeling voor de vette of acnegevoelige huid, maar ook milde Rosacea. De mix van Salicylzuur met Amandel- en Appelzuur combineert de voordelen van AHAs en BHAs. Omdat Amandelzuur een molecair groter AHA is penetreert deze de huid een stuk langzamer waardoor ideaal voor een gevoelige huid, ontstoken acne of hyperpigmentatie.

Verheldert en egaliseert: UltraBright Peel
Vermindert de eerst tekenen van veroudering en egaliseert de huidskleur. 30% Melkzuur gecombineerd met Phytic Acid, Mucor Extract, Druivensap Extract en Mandarijnschil verheldert en hydrateert.

Voordelen: Verheldert de doffe huid, Vermindert fijne lijntjes en Hydrateert de droge huid

Melkzuur is een van de meest effectieve. doch minst irriterende AHAs. Daarbij is het een humectant dat een effectieve hydratatie aan de huid biedt en bekend staat om het verbeteren van de barrierefunctie. Het is moleculair iets groter dan glycolzuur dus penetreert het de huid langzamer waardoor er minder kans is op irritatie. Dat maakt Melkzuur een ideale keuze voor een gevoelige huid. Daarbij is de Melkzuur in deze formule combineert met Mucal extract dat rijk is aan proteolytische enzymen die bijdragen aan het afschilferen van de cellen en stimuleren van de celvernieuwing zonder daarbij irritatie te veroorzaken.

Vermindert pigmentschade, fijne lijntjes en rimpels: Advanced Renewal Peel
30% Glycolzuur gecombineerd met Opuntia Flower Extract en Phytic Acid.

Voordelen: Vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert huidtextuur en behandelt hyperpigmentatie

Dankzij de kleinere moleculaire grootte is Glycolzuur in staat de huid snel en gemakkelijk te penetreren. Houd hierbij wel de huid in de gaten voor erytheem of irritatie tijdens de behandeling. Glycolzuur gecombineerd met Opuntia flower extract optimaliseert de celdeling en zorgt voor een heldere en stralende huid.


Mag ik de PROPOWERPEEL ondergaan?

Aan de hand van een facemapping huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de PROPOWERPEEL. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft (dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereid is met dermalogica exfoliatie behandelingen tijdens eerdere gelaatsverzorgingen. Lees ook onze voorzorgsrichtlijnen hieronder!

Heb je nog nooit eerder een peeling bij ons ondergaan?
Gezien de intensiteit van de PROPOWERPEEL willen we eerst jouw huid leren kennen en voorbereiden op de PROPOWERPEEL. Dit betekent dit dat je eerst een PROSKIN60 behandeling moet hebben ondergaan ter voorbereiding op de PROPOWERPEEL. Indien geavanceerde peelingbehandelingen nog nieuw zijn voor jou, of je deze niet regelmatig hebt ontvangen dan zou enkele dagen voorafgaande de peeling eerst de Rapid Reveal Peel voor thuis jou geadviseerd kunnen worden zodat de huid kan acclimatiseren.
De Rapid Reveal Peel is ontwikkeld om synergetisch samen te werken met de PROPOWERPEEL collectie en is ideaal voor het opbouwen van de tolerantie van de huid voorafgaand aan een eerste professionele peeling.
(Ook is het een uitstekende optie voor iemand die op regelmatige basis een professionele peeling ondergaan en hun resultaten thuis verder willen onderhouden!)

Wat te verwachten na een PROPOWERPEEL behandeling?
De huid kan er na de behandeling wat rood en geflusht uitzien en wat gevoeliger aanvoelen. Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: droogte, prikkelingen, jeuk, irritatie, trekkerig en strakgespannen gevoel, peelen en schilfervorming. De tweede dag na de peeling kan pigment wat donkerder gekleurd zijn. De derde dag kan het peelen van de huid voorkomen rond de neus en mond, gevolgd door de wangen, voorhoofd, kaaklijn en hals.

Voor een optimaal herstel is er een speciaal post PROPOWERPEEL procedure kit. Ondersteun het herstel van de huid met de nazorg door het regime aan te passen met hydraterende en kalmerende producten die gebruikt kunnen worden totdat de huid geen tekenen van gevoeligheid of droogte meer ervaart. Er wordt geadviseerd de PROPOWERPEEL post- procedure kit gedurende de eerste 2-3 dagen na de peeling thuis te gaan gebruiken en overloop de volgende betreffende nazorginstructies. (Deze instructies krijg je als een handout na afloop van de behandeling)

De PROPOWERPEEL kan niet toegepast worden wanneer u:
• een cosmetische/medische procedure heeft ondergaan zoals laser, IPL, microdermabrasie of chemische peeling in de afgelopen twee weken
• Botox of andere injecties heeft ontvangen in de afgelopen week
• Retin-A heeft gebruikt in de afgelopen 48 uur
• RoAccutane (isotretinoïne) heeft gebruikt in de afgelopen 6 maanden
• bent gewaxt in de afgelopen 72 uur
• een besmettelijke huidziekte of actieve infectie heeft zoals een koortsblaasje
• Zwanger bent of borstvoeding geeft
• Actieve huidaandoeningen heeft zoals eczeem rosacea etc. De gebieden waar dit actief is worden vermeden tijdens de behandeling.

PROPOWERPEEL voorzorgrichtlijnen:
U kunt zelf voorzorgmaatregelen treffen om een optimaal resultaat te bereiken met de Pro Power Peel. Dit doet u door:
• Geen exfoliatie of vitamine A (Retinol) bevattende producten te gebruiken gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met drie dagen erna.
• De huid extra te hydrateren 72 uur voorafgaand aan de Pro Power Peel behandeling.
• Directe blootstelling aan zonlicht te vermijden 72 uur voorafgaand aan de peeling tot 2-3 weken erna.
• De gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling.
• Niet te harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen. • Geen botox of injectables te gebruiken gedurende 7 dagen voorafgaand aan de peeling.
• Geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen te ondergaan zoals Laser, IPL, microdermabrasie gedurende twee weken voorafgaand aan de peeling.
• Geen gebruik te maken van Roaccutane gedurende zes maanden voorafgaand aan de peeling.

Te boeken in een:
PROSKIN30 EXPERT ALL IN behandeling 30min| € 49,50
PROSKIN60 EXPERT ALL IN behandeling 60min| € 89,50
PROSKIN90 EXPERT ALL IN behandeling 90min| € 129,50 in combinatie met BeautyAngel collageen lamp.

Als je meer informatie wilt of je bent geinteresseerd in deze behandeling neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken.

Nazorg en voorbereidende producten voor thuis gebruik:
Nazorg kit voor thuisgebruik: Post Power Peel procedure kit € 29,95
Ter bevordering van de resultaten is er een nazorg kit beschikbaar wat u de eerste dagen na de behandeling kunt gebruiken. Daarna kunt u weer overstappen op uw normale huidverzorgingsroutine.
Voorbereidende peeling voorafgaande aan de behandeling voor thuis gebruik: Rapid reveal peel € 89,-