Tel: 046-4266915

Spot-Away

Spot-Away

Verwijderen Couperose, Spider Naevi, Bloedblaasjes, Fibroompjes & Steelwratjes?
Dat kan bij Nikstar Beauty & Lifestyle zonder laser, zo goed als pijnloos.

Couperose zijn uitgezette, verwijde adertjes in het gezicht. Meestal op de wangen en de neus. Vaak is couperose erfelijk bepaald. Het is dan ook moeilijk te voorkomen. Zonlicht en/of roken kunnen de aandoening verergeren. Met Sterex wordt het vaatje gecoaguleerd, waardoor de couperose zal verdwijnen.

Spider Naevi ofwel spinnekop komt vaak voor op de neusvleugels en rond de neus, kenmerkend is dat er een aanvoer is vanuit 1 centraal punt,. Met de Sterex wordt centrale aanvoerende vaatje gecoaguleerd, waardoor de spinnekop zal verdwijnen.

Steelwratjes zijn geen echte wratten, maar boven het huidniveau uitstekende beweegbare aanhangsels die cosmetisch storend kunnen zijn. De steelwratjes treden doorgaans met meerdere op dezelfde plek op. De voorkeursplaatsen zijn; oogleden, hals, oksels, en binnenkant dijbenen en liezen.
Deze steelwratjes kunnen worden weggehaald met behulp van het sterex apparaat door coagulatie. Coagulatie is een behandeltechniek waarbij een goedaardige huidaandoening wordt weg- of dichtgebrand

Prijs € 25,- per 15 min behandeling.

spot away