Tel: 046-4266915

Tanden Bleken

Tanden Bleken

Vanwege veranderende trends is tanden bleken nu niet alleen meer bij tandartsen verkrijgbaar maar ook op de cosmetische markt.
Wij bieden een uiterst veilige, effectieve en betaalbare manier voor het verkrijgen van wittere tanden. Het bleken van tanden is een proces waarbij het glazuur wordt ontdaan van verkleuringen waardoor de tanden een wittere kleur krijgen. Wij bieden twee verschillende methodes aan die snel en effectief zijn. De tanden kunnen 3 tot 7 tinten witter worden en kunnen tot 2 jaar de kleur behouden.

Een behandeling heeft alleen effect op natuurlijke tanden.
Alles wat kunstmatig aan je tanden is aangebracht, zoals vullingen en kronen behouden na de behandeling dezelfde kleur. Bij reparaties die prominent in het zicht liggen, zal er voor de behandeling advies worden gegeven over wat je hier het beste mee kan doen.

Het bleken van de tanden beschadigt eerder door de tandarts aangebrachte reparaties niet. Er heerst een hardnekkig misverstand over tanden bleken. Het bleken beschadigt het glazuur niet! Amerikanen en Canadezen bleken hun tanden al vele jaren.
De behandeling dient echter wel te gebeuren met een product dat veilig en effectief is, een dergelijk product heeft Tooth Fairy nu geproduceerd.
Het proces van tanden bleken is simpel. De vergelijking kan gemaakt worden met een reinigende gezichtsbehandeling. Tanden hebben net als de huid poriën, hierin kan zich verkleuring ophopen.

Verkleuring kan diverse oorzaken hebben zoals het drinken van koffie, thee en rode wijn maar ook roken en ouderdom.
Het bleken verandert de kleur van de tanden, echter het resultaat is niet blijvend. Elke 6 maanden tot 2 jaar heeft u een zogenaamde opfrisbehandeling nodig. De tanden verkleuren namelijk weer door de vaste gewoontes die u heeft; het drinken van koffie, thee, roken en rode wijn etc.

Contra Indicaties
Er zijn contra-indicaties bij het gebruik van tanden bleek producten.
-zwangerschap
-allergie tegen een van de gel aanwezige componenten
-beugeldragers/tandkristal (Als de beugel of het tandkristal verwijderd is zal de kleur van de tand hier iets donkerder zijn als u toch de behandeling uitvoert)
-personen onder de 18 jaar (Mits de ouders hiervoor schriftelijk toestemming geven of meekomen)

Alle behandelingen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Samen wordt gekeken naar alle mogelijkheden die bij u passen en wordt er een advies gegeven.

Tanden Bleken Toothfairy € 89,00 | 60min

tanden bleken7

tanden bleken6

tanden bleken 3

tanden bleken2

tanden bleken