Tel: 046-4266915

Waxing | Harsen

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten wax behandelingen. Wij werken uitsluitend met de wax producten van Depilève.

Depilève: De nummer 1 en marktleider op het gebied van hars ontharing!

Epileren en waxen behoren tegenwoordig tot de basisverzorging van zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Depilève is de marktleider op het gebied van wax-/harsontharing en wordt in meer dan 88 landen gebruikt.

Bij scheren of bij het gebruik van ontharingscrémes blijven de haarwortels zitten, waardoor de haren sneller en stugger terug komen. Als je kiest voor waxen heb je hier geen last van. Omdat je de haren met wortel en al verwijdert heb je geen last van stoppeltjes en blijven de haartjes tussen de drie tot zes weken weg. Haren komen zachter en steeds minder terug. Na een waxbehandeling voelt de huid superglad en zacht aan doordat de wax ook dode huidcellen verwijdert.

Kwaliteit:
Om de kwaliteit en een goed resultaat te kunnen garanderen, maakt Depilève alleen gebruik van de beste ingrediënten. De harssystemen zijn gemaakt van hoogstaande materialen.

Diversiteit:
Het assortiment van Depilève is zo opgebouwd dat er voor elk huidtype een hars is ontwikkeld met daarbij een passende voor en nabehandeling. Zo is het gemakkelijk de gehele behandeling aan te passen naar jouw eisen en kunnen wij een zo goed mogelijk resultaat waarborgen.

Effectief:
Depilève gelooft in; professionele harssystemen, met daarbij ‘Top Class’ producten, alleen dan kunnen wij een goed resultaat bereiken.

Comfort:
Wij werken met filmhars en met striphars, tijdens de behandeling kijken we samen wat het beste voor jou geschikt is. Dit is afhankelijk van het huidtype, het soort haren en het te behandelen gebied.

nikstar wax

Filmhars:
Filmhars (harsen zonder strips) speciaal ontwikkeld voor het harsen van intieme zones, daar waar de huid zeer gevoelig is. Deze wordt aangebracht met de spatel en wordt erna vanzelf hard op de huid waarna deze weer te verwijderen is zonder dat er een strip gebruikt hoeft te worden. Heeft een sterke kleefkracht waardoor zelfs de meest stugge haren zeer effectief kunnen worden verwijderd. Door toevoeging van cacaoboter wordt de huid gevoed en van vocht voorzien, daarom is deze hars ideaal bij een zeer gevoelige huid. Haverolie verzacht en verzorgt de huid.

Striphars:
Deze hars heeft de sterkste kleefkracht en wordt ook aangebracht met een spatel en verwijderd met strips. Ideaal bij stugge haren op gezicht en lichaam. Het is een crèmeachtige samenstelling. De toevoeging van Titanium Dioxide minimaliseert het rood worden van de huid. En heeft een laag smeltpunt van 38°C.

epileren / waxen wenkbrauwen € 13,50
epileren / waxen en verven wenkbrauwen € 18,50
epileren / waxen wenkbrauwen en waxen bovenlip € 18,50
epileren / waxen en verven wenkbrauwen en waxen bovenlip € 23,50
epileren / waxen wenkbrauwen en verven wenkbrauwen en wimpers € 22,50
waxen bovenlip € 10,00
waxen bovenlip en kin € 14,50
waxen onderbenen of bovenbenen € 27,50
waxen onder- en bovenbenen € 39,50
waxen oksels € 19,50
waxen armen € 24,50
waxen rug of borst € 39,50
waxen bikinilijn € 24,50
waxen full brazillian € 45,00
waxen lady package (brazillian, totale benen & oksels) € 89,50

nikstar wax 2