Tel: 046-4266915

Zwangerschapsmassage

Twee massages voor de prijs van een!
Massage voor de toekomstige mama en de baby.

Een nieuw leven dragen is voor iedere vrouw een unieke ervaring in haar leven. Het is een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt in je lichaam. Hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kindje en om de aanstaande moeder voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

Het toppunt van relaxen: ontspannen op je zij liggen, ondersteund door kussens, en dan een relaxmassage ondergaan. Tijdens de zwangerschapsmassage krijg je een ontspannende rug-, benen- en voetenmassage. Ook komen de armen, indien gewenst de buik en gezicht en hoofdhuid aan de beurt voor een ultieme ontspanning.

De massage wordt gegeven met een zachte massage-olie, die bij uitstek geschikt is voor de zwangere vrouw.
Als afsluiting van de massage wordt het lichaam gescrubt en ingesmeerd met een heerlijke bodycreme.

Duur 60 minuten
Prijs: Euro 54,50

Deze massage mag worden ondergaan vanaf de 14de week en uitsluitend indien er sprake is van een gezonde zwangerschap. Mocht je medische klachten hebben, overleg deze dan eerst met je verloskundige/ gyneacoloog. Meld deze medische klachten vooraf.
De zwangerschapsmassage heeft een positieve werking op de doorbloeding, vochtophopingen, de spieren en de zenuwen.