Tel: 046-4266915

Workshop Make-up

Make-up Workshop

Make-up workshop @ Nikstar Beauty & Lifestyle!
——->>

Maak jij je altijd hetzelfde op? Of maak je jezelf juist nooit op? Zou je graag wat advies willen krijgen en dit ook meteen bij jezelf willen uitproberen? Of heb je gewoon zin in een heerlijk gezellige tut avond?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze professionele visagisten leren je de technieken voor het aanbrengen van make-up en geven je tips & tricks waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Dat wil jij toch ook!
Tijdens de workshop maak je kennis en gebruik van het gehele Bellápiere assortiment. Met daarbij de juiste gezichtsverzorgingsproducten van Dermalogica passend bij jouw huidtype van de hoogste kwaliteit.
Na afloop van de workshop zul je zien dat je zelf meer durft te experimenteren met make-up en zul je tot de conclusie komen: make-up is fun & fabulous!

Dit kan alleen, maar ook samen met een vriendin, moeder of familielid. Ook kun je een middag/avond reserveren voor een team-uitje of vriendinnen avond!
Vorm je zelf een groepje en willen jullie liever zelf een dag bepalen wanneer jullie allemaal kunnen? Informeer naar de mogelijkheden.

Kosten workshop €35,- per persoon (incl. 10,- shoptegoed voor make-up producten) Duur workshop 2,5u.
Minimaal 4 deelnemers, Maximaal 12 deelnemers.
Ook kun je alleen komen voor een privéworkshop voor jou alleen of voor 2 personen. Informeer naar de mogelijkheden. De workshop is dan geheel op jou gericht zodat je alle tips en trics krijgt van onze visagistes om jezelf te voorzien van de mooiste make-up look voor doordeweeks of/en ook voor een speciale gelegenheid.

⁉️Let op vorm je zelf een groepje minimaal 4 personen, dan kunnen we een extra avond of middag inplannen voor jullie groepje alleen.
Stuur ons een mailtje voor de opties⁉️

Er kunnen ook thema make-up workshops worden gegeven denk aan bijvoorbeeld gala make-up, dag make-up, avond make-up, smokey eyes…..

Wil je meer informatie over deze make-up Workshops stuur dan een mailtje naar info@nikstar.nl of bel 06-14617720
make-up workshop foto
14915465_1143548405724843_2837637330268161688_n